DEKO hurtownia części Skoda VW - Kraków Łódź Bydgoszcz

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mark009
    Classic
    • 2012
    • 2

Matfiejkos, ciemne szyby to już oldschool. W planach jest natomiast czarna podsufitka
    mark
  • ramatahatta
    Classic
    • 2011
    • 15

Witam,
    Pytanie, czy ktoś coś wie na temat możliwości zakupu czy rabatów dla OCP w hurtowni DEKO z filiami w Krakowie/Łodzi/Bydgoszczy?

Na ich stronie http://dekoautoparts.pl/pliki-do-pobrania/ jest zamieszczony "Formularz Rejestracyjny OCP" zawierający m.in. opcję uzyskania dostępu do ich sklepu online, ale nigdzie nie znalazłem nic więcej w temacie, gdzie to wysłać i na jakich zasadach ewentualny dostęp do sklepu.
    A głowę daję, że z rok temu na którymś forum (OCP..?) widziałem info o uzgadnianiu w DEKO rabatu dla forumowiczów - teraz przeszukałem, ale nic w temacie DEKO nie ma..

Wiele razy tam kupowałem 'na firmę', mieli b.duży asortyment i konkurencyjne ceny.
    Tyle że wówczas udostępniali program do pobrania i instalacji na kompie, w którym można sobie było wyszukiwać części po nr katalogowych i sprawdzić cenę - a teraz program już nie działa (nie ma aktualizacji asortymentu i cen) i przydałoby się uzyskać dostęp do sklepu online (choćby tylko do przeglądania) - więc jakby ktoś coś wiedział, to prośba o info, plus ew. dopisanie do http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=1781, jeśli jest dla OCP jakiś rabat.

Pozdrowienia

Komentarz

• spc
      Elegance
      • 2012
      • 825
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Proszę bardzo

Piter
      tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
      KM i Nm dołożył gregor10